Sport

NL
V

Jaloerse Peer Koopmeiners over de eerste week van z'n broer Teun in Italië

14 september 2021, 13.32 uur · Aangepast 14 september 2021, 14.43 uur · Door Erik -Jan Brinkman

De broers Koopmeiners zagen elkaar jarenlang bijna dag en nacht. Op de club bij AZ en thuis in Castricum. Sinds vorige week voetbalt Teun Koopmeiners in Italië waar hij nu uitkomt voor Atalanta Bergamo. Z'n broertje Peer is achtergebleven en hoort vooral positieve verhalen.

Peer Koopmeiners over de eerste week van z'n broer Teun bij Atalanta Bergamo - NH Nieuws

Debuut

Teun Koopmeiners, twee jaar ouder dan zijn broertje, is het niveau van AZ inmiddels ontstegen. De transfer naar Atalanta Bergamo is een mooie beloning voor de ontwikkeling van de oud captain van AZ. Peer Koopmeiners moet die stappen nog maken. Hij speelt zijn wedstrijden voor Jong AZ en wacht nog op z'n officiële debuut voor de Alkmaarse hoofdmacht.

Tekst loopt door onder de video.

Peer Koopmeiners wacht op z'n officiële debuut voor AZ 1 - NH Nieuws

Fiorentina

Maandagavond won Peer Koopmeiners nog met 2-1 van De Graafschap. De middenvelder was belangrijk met de openingstreffer. Broer Teun maakte afgelopen weekend zijn debuut voor Atalanta Bergamo. In de wedstrijd tegen Fiorentina kwam hij vijf minuten voor tijd in het veld.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de uitzending op NH Radio
  • De talkshow 'De Aftrap' is iedere vrijdag te zien om 18.15 uur, 20.15 uur en 22.15

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]