Ga naar Content

Gelijkspel voor Ajax Vrouwen tegen ADO Den Haag

De vrouwen van Ajax  hebben hun derde wedstrijd in de eredivisie afgesloten met een remise. Op bezoek bij ADO Den Haag Vrouwen speelden de Amsterdammers doelpuntloos gelijk: 0-0.

Ajax Vrouwen komt niet tot scoren in Den Haag - Foto: Pro Shots / Remko Kool

Ajax moest de wedstrijd starten zonder Lize Kop. De keepster raakte in de warming-up geblesseerd. Isa Pothof werd haar vervanger en keepte een puike partij.

In de uitwedstrijd tegen de vrouwen van ADO Den Haag was Viktoria Pelova het dichtst bij een treffer voor de ploeg van coach Danny Schenkel. De Oranje-international raakte echter de paal. Ook daarna lukte het niet om de nul van het scorebord te krijgen.

Met het ene punt staat Ajax nu in de middenmoot met vier punten uit drie wedstrijden. Vrijdag 24 september speelt Ajax Vrouwen pas de volgende wedstrijd vanwege een interlandbreak. Sc Heerenveen is dan de tegenstander op De Toekomst.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]