Ga naar Content

AZ verliest met grote cijfers van PSV: "Als je wedstrijd zag, zal je iets anders concluderen"

AZ kwam in de wedstrijd tegen PSV aardig mee, maar werd in de effectiviteit afgedroogd door PSV (0-3 verlies). De ploeg van trainer Pascal Jansen had de controle, maar de Eindhovenaren maakten de doelpunten. "Als hij nog honderd keer schiet, zal hij hem niet eens nog één keer net zo raken", zei Jordy Clasie over de wereldgoal van Olivier Boscagli.

Jordy Clasie: "Uitslag staat keihard op papier" - NH Sport / Stephan Brandhorst

Trainer Pascal Jansen zag een wedstrijd waarin zijn ploeg aardig mee kon met de koploper in de eredivisie. De oefenmeester van AZ moest toezien dat de tegenstander op de juiste momenten toeslaan, waardoor zijn elftal tegen een ruime nederlaag aanliep.

AZ-trainer Pascal Jansen: "AZ in eerste helft vrij dominant" - NH Sport / Stephan Brandhorst

Clasie

Door het vertrek van aanvoerder Teun Koopmeiners vormde Jordy Clasie samen met Fredrik Midtsjø en Dani de Wit het middenveld. De Haarlemmer hoorde twee dagen geleden dat hij ging spelen en vult die positie iets anders in dan zijn voorganger.

Jordy Clasie over zijn nieuwe rol - NH Sport / Stephan Brandhorst

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]