Ga naar Content

Handel in zuur, een nieuwe metselmethode en wandelen langs lokale lekkernijen in: Pak An Doen (41)

Van de 30 Amsterdamse inleggerijen van tafelzuren zijn er nog maar 2 over. Oubollig zijn de augurken en uitjes allerminst en er worden nog steeds nieuwe smaken op de markt gebracht.

De metselaar is een uitstervend beroep en daarom stopte Dennis Deen met zijn metselbedrijf. Nu boort hij gaten waardoor je de stenen alleen maar hoeft te stapelen. Inderdaad, net LEGO, en dat kan ieder kind.

Daan van der Starre ziet om zich heen steeds meer lokaal geproduceerde lekkernijen in de winkels liggen. Dat bracht hem op het idee voor een eigen bedrijf. Hij gidst de nieuwe nomaden langs al dit moois en lekkers

Pak an doen
Noord- Hollanders zijn slim, innovatief en ondernemend. In het tv-programma Pak an doen kijken we hoe de nuchtere Noord- Hollander het aanpakt. We testen niet en spreken geen oordeel uit. We signaleren, kijken naar verscheidenheid en zoeken opmerkelijke initiatieven op. Wat is het geheim van succesvol zijn? En welke tips hebben ervaren ondernemers voor de beginners?

Tips? Stuur een mail naar [email protected]