Ga naar Content

Louis van Gaal traint Telstar in voorbereiding op Jong AZ

Louis van Gaal neemt het moment dat hij trainer van Telstar is uiterst serieus. De 70-jarige Amsterdammer neemt op vrijdag 24 september voor één keer plaats op de bank als hoofdcoach en zal ook een training gaan leiden in aanloop naar die wedstrijd.

Bondscoach Louis van Gaal - Foto: Peter Lous/Orange Pictures

"Een unieke kans om de bondscoach voor de groep te hebben", reageert Telstar-trainer Andries Jonker.

Andries Jonker over Louis van Gaal - NH Nieuws

Met de ticketverkoop van de wedstrijd Telstar - Jong AZ hoopt Van Gaal geld op te halen voor de stichting Spieren voor Spieren. Voor één keer neemt hij de taken van Andries Jonker over. Wat de rol  van Jonker zal zijn tijdens de wedstrijd is niet duidelijk.

Vandaag werd bekend dat Van Gaal ook een deel van de voorbereiding op de wedstrijd voor zijn rekening zal nemen. De bondscoach, die nog voor zijn aanstelling deze actie in het leven riep, zal een training voor zijn rekening nemen.

Op woensdag 22 september staat Van Gaal voor de groep. De training is openbaar, maar belangstellenden moeten wel een ticket van vijf euro kopen. De opbrengst hiervan gaat ook naar Spieren voor Spieren.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

De wedstrijd van 24 september tussen Telstar en Jong AZ is nog niet uitverkocht. Kaarten kunnen tot 20 september gekocht worden.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]