Ga naar Content

Mislukte selfie met Mercedes-baas omdat moeder belde niet erg: "De video is veel leuker"

De Zandvoortse Santi Greeven (13) die viral ging omdat zijn selfie met Mercedes-baas Toto Wolff mislukte, vindt het achteraf helemaal niet erg dat hij de foto niet kon maken. Op het moment suprême belde zijn moeder, waardoor de foto mislukte. "De video is veel leuker", aldus Santi.

Santi samen met zijn moeder Suzanne Greeven - NH Nieuws / Kimberley Luske

De jonge racefan stond zaterdagavond bij de ingang van het circuit om een glimp op te vangen van zijn Formule 1-helden. "Ik heb een hoop handtekeningen en petjes kunnen scoren", zegt Santi met een grote glimlach.

"Ook de handtekening van Toto Wolff heb ik eerder deze week bemachtigd. Daarom ging ik nu voor een foto. Maar precies op dat moment belde mijn moeder en kon ik niks meer. Toen reed de auto weg en was ik te laat. Als de Formule 1 volgend jaar doorgaat dan probeer ik het zeker opnieuw."

Tekst loopt door onder de foto

Samen met zijn familie, is Santi het hele weekend bij de Dutch Grand Prix geweest - Foto: NH Nieuws

De video waarin te zien is hoe Toto Wolff uit het zicht verdwijnt terwijl Santi een foto probeert te maken, is inmiddels vaak gedeeld. "We hebben erg veel reacties gekregen", vertelt zijn moeder Suzanne. "Ik wilde alleen maar even weten waar hij was. Later hoorde ik dat hij precies op dat moment die foto wilde maken. Geweldig dat het op camera staat."

"Opgegroeid met het circuit"

Santi is een grote fan van de Formule 1. "Hij is ermee opgegroeid", zegt zijn vader Timo. "Ik ging vroeger met vriendjes al op zoek naar de coureurs als er een race was. Als je van jongs af aan in Zandvoort woont, dan groei je op met het circuit."

Lees ook

Volg het Formule 1-circus via NH Nieuws!

📱 Check onze app en site voor het laatste nieuws uit Zandvoort en omgeving

📻 Luister dit weekend naar NH Radio voor onze speciale Formule 1-programmering, met daarin veel nieuws, boeiende gesprekken en live-updates. 

📺 Vanaf vrijdagochtend extra nieuwsuitzendingen op televisie: Zandvoort Update

Meer nieuws uit Haarlem en omstreken? 

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlem en omgeving. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws.

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Haarlem.

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected]

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]