Ga naar Content

Ajax schrijft Onana en Haller in voor Champions League

Zowel André Onana als Sébastien Haller zijn door Ajax ingeschreven voor de nieuwste editie van de Champions League, zo meldt De Telegraaf. Onana zit nog altijd een schorsing uit vanwege een dopingovertreding. Vanaf zaterdag mag de international van Kameroen echter weer trainen bij Ajax.

André Onana & Sébastien Haller - Foto: Pro Shots

De spelerslijst voor de Champions League moest uiterlijk donderdagavond om twaalf uur ingeleverd zijn. Of Onana daadwerkelijk in actie komt voor Ajax in de Champions League is nog niet duidelijk. Vanaf 4 november mag Onana weer officieel wedstrijden spelen voor Ajax. Marc Overmars liet eerder deze weken weten dat de 25-jarige sluitpost voorlopig met Jong Ajax zal meetrainen. De regerend landskampioen wil graag dat Onana zijn aflopende contract verlengt. 

Dubbel gecheckt

Ook Sébastien Haller is ingeschreven voor de Champions League. De Franse spits van de Amsterdammers ontbrak afgelopen seizoen in de Europa League vanwege een administratieve fout. Dit jaar is er er daarom dubbel gecheckt of de aankoop van 22.5 miljoen euro goed stond ingeschreven.

Ajax begint de nieuwe Europese campagne op woensdag 15 september met een uitwedstrijd in Lissabon tegen Sporting CP. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]