Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

Emotionele Teun Koopmeiners maakt transfer naar Atalanta wereldkundig

29 augustus 2021, 18.50 uur · Aangepast 29 augustus 2021, 21.15 uur · Door Stephan Brandhorst

De transfer van Teun Koopmeiners is nu echt in kannen en kruiken. Wekenlang werd er gespeculeerd over het vertrek van de aanvoerder van AZ. Na de wedstrijd tegen sc Heerenveen (1-3 winst) liet de 23-jarige middenvelder weten de overstap naar Atalanta Bergamo te maken.

Teun Koopmeiners over z'n emoties na de wedstrijd - NH Nieuws

"Dan lopen de emoties eruit", vertelt Teun Koopmeiners over de tranen na afloop. "Er is een hoop gebeurd de afgelopen dagen."

Bekijk hierboven de reactie van Koopmeiners over z'n emoties en hieronder de reactie over z'n stap naar Atalanta Bergamo.

Tekst loopt door onder de video.

Teun Koopmeiners over z'n stap naar Atalanta Bergamo - NH Nieuws

Koopmeiners tekent in Italië een contract voor vijf jaar. Naar verluidt betaalt Atalanta vijftien miljoen euro. Met de transfer van de aanvoerder is de leegloop bij AZ compleet. De afgelopen weken vertrokken Calvin Stengs, Myron Boadu en Marco Bizot ook al naar het buitenland.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]