AFC pakt uit bij De Treffers eerste punt

AFC heeft in de tweede wedstrijd van het nieuwe seizoen gelijkgespeeld bij De Treffers. De Amsterdamse tweededivisionist verloor vorige week op eigen veld met ruime cijfers van Katwijk (1-4). Tegen De Treffers sleepte AFC een punt uit het vuur na een achterstand: 1-1.

AFC speelt gelijk op bezoek bij De Treffers - Foto: Pro Shots / Erich Snijder

In de eerste helft kwam AFC op achterstand. Jordy Thomassen knikte in de 34ste minuut uit een corner binnen achter doelman Patrick Zonneveld. Kort na rust trok aanwinst Splinter de Mooij de stand gelijk: 1-1. De 20-jarige aanvaller verruilde deze zomer Feyenoord voor AFC.

Na het gelijke spel staat AFC op de twaalfde plaats in de tweede divisie. Volgende week zondag wacht de ontmoeting met Scheveningen.