Start van hoofdcontent

Amsterdam

NL
V

DeLaMar viert jubileum met 10.000 vrije toegangskaarten voor zorgpersoneel

16 augustus 2021, 16.25 uur · Aangepast 16 augustus 2021, 16.46 uur · Door Robin Antonisse

Het DeLaMar-theater viert haar tienjarige jubileum door een cadeau te geven aan het Amsterdamse ziekenhuispersoneel. Het theater schenkt samen met de VandenEnde Foundation 10.000 kaarten voor tien verschillende voorstellingen om de medewerkers te bedanken voor hun inzet tijdens de coronacrisis. 

NH Nieuws / Martijn van Veen

Het tienjarige jubileum van het theater was eigenlijk vorig jaar, maar dat kon vanwege de coronacrisis niet gevierd worden. Op deze manier wordt er alsnog bij de mijlpaal stilgestaan. 

"We zijn ontzettend blij iets terug te kunnen doen voor de medewerkers van de ziekenhuizen, die het afgelopen jaar van zo’n grote betekenis zijn geweest voor de maatschappij”, vertelt Andreas Fleischmann, directeur van DeLaMar.

'Beetje bijkomen'

“Het is dankzij hun harde werk dat zo veel sectoren weer op gang komen en dat wij weer publiek mogen ontvangen. Met het aanbieden van de theaterkaarten willen we de ziekenhuismedewerkers een avondje ultieme ontspanning bezorgen, om hopelijk een beetje bij te komen van de afgelopen tijd." 

DeLaMar

Het zorgpersoneel van het Amsterdam UMC, OLVG Oost en West, het BovenIJ-ziekenhuis en het NKI/Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis komt in aanmerking voor het cadeau. Ze mogen een vriend of familielid meenemen. 

“Ik weet zeker dat heel veel ziekenhuismedewerkers het geweldig vinden om een theatervoorstelling te kunnen bezoeken. Het is bovendien een extra welkome afleiding in deze hectische tijd", reageert bestuurder Mark Kramer van Amsterdam UMC.

💬 Wil je niets missen uit Amsterdam?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]