Ga naar Content

Enthousiast Telstar wil stunten tegen kampioenskandidaat FC Emmen

Volgens Telstar-trainer Andries Jonker zijn FC Volendam en FC Emmen de kampioenskandidaten in de eerste divisie. De Witte Leeuwen nemen het vrijdagavond in eigen huis op tegen de ploeg uit Drenthe. "Wij zijn per kop veel goedkoper, maar daar trekken we ons niets van aan."

Voorbeschouwing Telstar - FC Emmen - NH Nieuws

"Op een gegeven moment ontstaat er het verlangen naar competitievoetbal", vertelt Andries Jonker na afloop van de training op donderdag. "Het enthousiasme spat erbij die jongens vanaf."

Contract

Ook Tom Overtoom staat te popelen om te beginnen. De dertigjarige middenvelder is bezig aan zijn tweede seizoen in Velsen-Zuid. Vorig seizoen speelde hij op huurbasis, maar eerder deze zomer tekende hij een tweejarig contract. In het verleden speelde Overtoom nog voor FC Emmen. "Mooie club en helaas zijn ze gedegradeerd, maar volgens mij hebben ze weer een goed team. En ik denk ook wel dat ik ze als kampioenskandidaat zie."

Kökcü

Verder trainde Ozan Kökcü mee bij Telstar. De aanvaller werd vorig seizoen al gehuurd door Telstar van de Azerbeidzjaanse club Sabah FC. De verwachting is dat Kökcü één deze dagen een contract tekent bij de Witte Leeuwen. Echter zit hij nog niet bij de wedstrijdselectie van vrijdagavond.

Telstar - FC Emmen begint vrijdagavond om 20.00 uur en is live te volgen op NH Radio.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]