Ga naar Content

Telstar-coach Jonker enorm blij met Van Gaal als bondscoach en kijkt uit naar samenwerking

Bij Barcelona en Bayern München werkte Andries Jonker samen met Louis van Gaal. Beide keren als assistent. Toen woensdag bekend werd dat Van Gaal gaat beginnen aan z'n derde periode als bondscoach was de huidige trainer van Telstar daar zeer content mee. "Dit is heel belangrijk voor het Nederlandse voetbal."

Andries Jonker over Louis van Gaal - NH Nieuws

Naast bondscoach is Van Gaal op 24 september ook voor één dag coach van Telstar. "Als het om Louis van Gaal gaat vind ik dat prima", vertelt Andries Jonker over die korte samenwerking met z'n oud-collega. "Ik denk dat het voor iedereen binnen de club geweldig is om zo'n grote coach een keer mee te maken."

Op die 24 september speelt Telstar in eigen huis tegen Jong AZ. En hoe die samenwerking er dan precies uit gaat zien, dat weet Jonker nog niet. "Daar komen we wel uit."

Bekijk de video voor de volledige reactie van Jonker over Van Gaal.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]