Start van hoofdcontent

Haarlem

NL
V

Man (29) rijdt tot twee keer toe bijna in op agenten in Zandvoort

5 augustus 2021, 10.22 uur · Aangepast 5 augustus 2021, 13.55 uur · Door Redactie

De politie heeft gisteravond een 29-jarige man aangehouden, omdat hij in Zandvoort tot twee keer toe bijna politieagenten heeft aangereden. Voor zover bekend raakte niemand gewond, maar zowel de auto van de man als van de politie moesten worden weggesleept.

NieuwsFoto

De politie kreeg rond 20.45 uur een melding dat de 29-jarige man uit Libië voor overlast zou zorgen bij een strandafgang op de boulevard. Hij had handhavers van de gemeente bekogeld met bierflesjes. Ook rond zijn auto lagen glasscherven, zegt politie.

Toen agenten de man wilde aanspreken, weigerde hij in gesprek te gaan. Hij startte zijn motor en probeerde in zijn achterruit ervandoor te gaan. Volgens de politie konden de agenten nog net snel opzij springen.

Met pepperspray probeerden de agenten de man te laten stoppen. Dat leek te lukken, totdat de man in zijn vooruit een dot gas gaf. Opnieuw moesten de agenten volgens de politie wegspringen om de auto van de man te ontwijken. De automobilist botste uiteindelijk tegen de geparkeerde politie-auto aan. Daarna kon de man alsnog worden opgepakt. De politie doet nog verder onderzoek.

Man rijdt bijna in op agenten - NH Nieuws

Meer nieuws uit Haarlem e.o.?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlem en omgeving. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws.

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Haarlem.

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected]

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]