Ga naar Content

Telstar wint Visserijtoernooi tegen Katwijk en Koninklijke HFC

Telstar heeft zaterdag met 2-1 gewonnen van Koninklijke HFC en 1-0 van v.v. Katwijk. De Witte Leeuwen zijn daarmee de winnaar geworden van het Visserijtoernooi. "De resultaten waren goed", vertelt Andries Jonker over de toernooiwinst.

Reacties van Telstar na toernooiwinst in Katwijk - NH Nieuws

De eerste wedstrijd, elk van 45 minuten, op het toernooi eindigde gelijk: 2-2 tussen HFC en Katwijk. De Haarlemmers bleken uiteindelijk sterker in de strafschoppenserie (5-4).

Agbomson 

Telstar mocht vervolgens aantreden tegen HFC. Deze wedstrijd werd met 2-1 gewonnen door goals van Rashaan Fernandes en Glynor Plet. Voor HFC scoorde Jim Hulleman vanaf de strafschopstip. In de beslissende wedstrijd tegen Katwijk bleek een penalty van Telstar- talent Aaron Agbomson voldoende voor de zege. Zodoende won Telstar het mini-toernooi. 

"Volkomen verstoorde voorbereiding"

trainer Telstar, ANDRIES JONKER

Voorbereiding

Daarmee zit de voorbereiding er bijna op voor de club uit Velsen. De Witte Leeuwen oefenen alleen zondag nog tegen DEM uit Beverwijk. "Volkomen verstoorde voorbereiding", aldus een enigszins balende Jonker. Corona was de grote spelbreker bij veel oefenwedstrijden. "Totaal niet zoals we wilden, we hebben veel te veel moeten veranderen." Vrijdag begint Telstar het seizoen met een thuiswedstrijd tegen FC Emmen. 

Bekijk de video voor de reacties van trainer en spelers. En deze maandag van 17.10 uur op tv een uitgebreide reportage over Telstar in de eerste NH Sport van dit seizoen.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]