Ga naar Content

Realityster Dusty buiten levensgevaar na ernstig scooterongeluk

Ex On The Beach-deelnemer Dusty Taconis is buiten levensgevaar. Dat maakt zijn zus bekend op Instagram. De Hoofddorper raakte vorige week dinsdag zwaargewond bij een val met zijn scooter in Zandvoort.  Hij zou meerdere hersenbloedingen hebben gehad. Als gevolg daarvan onderging hij een zware hersenoperatie, aldus zijn zus. 

Scooter Dusty - Foto: Nieuwsfoto.nl

De 23-jarige Dusty raakte met zijn scooter waarschijnlijk een betonnen paaltje naast het fietspad en viel. Twee ambulances en een traumahelikopter boden hulp en hij werd het VU-ziekenhuis in Amsterdam gebracht, waar hij in coma werd gehouden. 

"Hij lag aan de beademing en was in levensgevaar. Gelukkig is hij daar nu vanaf en gaat hij met stappen vooruit", aldus zijn zus. 

Prikkels

De reality-ster zit nog wel aan de pijnstillers er morfine. Zijn familie bezoekt hem dagelijks in het ziekenhuis. "Wij zijn een paar uur per dag bij hem en hij reageert op prikkels. En het geeft hem een soort rustgevoel als wij bij hem zijn."

Verder bedankt de zus van Dusty iedereen voor de steun die ze hebben gekregen: "Het is een sterke jongen en hij is altijd positief. Wij gaan ervoor. "

Lees ook

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.