Ga naar Content

Internationals sluiten aan bij Ajax voor trainingskamp, Kudus ontbreekt

Ajax heeft vrijdag de selectie bekendgemaakt voor het trainingskamp in het Oostenrijkse Bramberg. In de 23-koppige lijst zijn de Nederlandse internationals Daley Blind, Davy Klaassen, Ryan Gravenberch, Maarten Stekelenburg en Jurriën Timber teruggekeerd. Mohamed Kudus is een opvallende afwezige in de selectie.

Mohammed Kudus speelde vorige week vrijdag nog mee tegen Anderlecht - Foto: Pro Shots / Jasper Ruhe

Ajax benadrukt dat sommige spelers later aansluitenDe Amsterdammers oefenen morgen tegen 'Der Rekordmeister' Bayern München in de Allianz Arena. De aftrap is 16.30 uur. Na de wedstrijd reist de selectie door naar Bramberg. Het trainingskamp wordt afgesloten met een oefenwedstrijd 31 juli tegen RB Leipzig.

De Zuid-Amerikanen Nico Tagliafico, Lisandro Martínez en Antony ontbreken ook in de selectie. Tagliafico en Martínez wonnen recentelijk de Copa América met Argentinië en zijn nog met vakantie. De Braziliaanse Antony is actief op de Olympische Spelen in Tokio. Sean Klaiber werd eerder deze week met Suriname uitgeschakeld op de Gold Cup, terwijl Edson Álvarez met Mexico op dit moment wél nog actief is op dit toernooi. 

Spelerslijst Ajax trainingskamp Bramberg

Maarten Stekelenburg
Remko Pasveer
Jay Gorter
Daley Blind
Perr Schuurs
Noussair Mazraoui
Lisandro Magallán
Youri Baas
Jurriën Timber
Devyne Rensch
Youri Regeer
Ryan Gravenberch
Kenneth Taylor
Victor Jensen
Zakaria Labyad
Davy Klaassen
Jurgen Ekkelenkamp
Kian Fitz-Jim
Sébastien Haller
Steven Berghuis
Dusan Tadic
David Neres
Ar’jany Martha

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]