Sport

NL
V

Open Dag van Ajax afgelast

20 juli 2021, 11.30 uur · Aangepast 20 juli 2021, 11.47 uur · Door Frank van der Meijden

De jaarlijkse Open Dag van Ajax zal dit jaar geen doorgang vinden. Dit meldt de Amsterdamse club via de eigen website. Vanwege de huidige situatie omtrent corona is besloten om andere activiteiten te organiseren om de start van het seizoen af te trappen. 

De Open Dag van Ajax - Pro Shots / Erwin Spek

Om de fans toch tegemoet te komen roept Ajax de Ajaxdroomdagen in het leven. Deze vinden plaats op 5 en 6 augustus. Tijdens deze dagen maken kinderen een actieve tour door de Johan Cruijff Arena en doorlopen ze langs het veld verschillende fases van de jeugdopleiding, tot aan het maken van je debuutgoal voor Ajax.

Johan Cruijff Schaal

Ajax komt in de voorbereiding nog drie keer in actie. De ploeg van Erik ten Hag speelt zaterdag 24 juni in Duitsland tegen Bayern München en een week later tegen RB Leipzig in Oostenrijk. De oefencampagne wordt afgesloten in Amsterdam op 4 augustus met een duel tegen het Engelse Leeds United. Op zaterdag 7 augustus is de eerste officiële wedstrijd voor de Amsterdammers. PSV is dan de tegenstander in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de uitzending op NH Radio

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]