Ga naar Content

Nipte nederlaag Telstar tegen Excelsior Maassluis

Een zure nasmaak op de 58ste verjaardag van Telstar. De Witte Leeuwen verloren op bezoek bij Excelsior Maassluis met 2-1. Een treffer van middenvelder Tom Overtoom was niet voldoende. 

Andries Jonker over de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis - NH Nieuws

Aanvankelijk zou de ploeg van Andries Jonker in actie komen tegen AFC, maar dat duel werd afgelast. Het blijft een terugkerend thema in deze voorbereiding: oefenwedstrijden die worden afgelast. Zo gingen duels tegen HollandiaJong Ajax en sc Heerenveen O-21 eerder niet door wegens coronabesmettingen. 

Tekst gaat verder onder de video

Andries Jonker over Van Huizen en komend seizoen - NH Nieuws

Gabri Urbanus zorgde voor de 1-0 in de eerste helft. Na rust verdubbelde Bram Wennekers de voorsprong van Excelsior Maassluis op aangeven van Daan Blij. Een kwartier voor tijd bracht middenvelder Tom Overtoom de spanning terug door 2-1 te maken. 

Opstelling Telstar: El Ouazzane; Kuisch (Molenaar/60), Vandermeulen (Blackson/60), Vlijter (Berenstein/60), Gemert (Zakir/60); Fernandes (Dijkstra/60), Van Wetten (Bensabouh/60), Bakker (Van Doorm/60), El Ouardani (Overtoom/60); Van Velzen (Plet/60), Taha (Smit/60)

Aanvaller Glynor Plet over de voorbereiding - NH Nieuws

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]