Ga naar Content

Ajax bereikt grens van 40.000 verlengde seizoenkaarten

Ajax heeft dit jaar weer de grens van 40.000 verlengde seizoenkaarten behaald. Dat liet de club donderdag weten op Twitter. Supporters van de landskampioen en bekerwinnaar hebben tot en met 18 juli om hun seizoenkaart te verlengen. 

Bij Ajax - AZ was er voor het eerst weer publiek welkom - Foto: Pro Shots/Stanley Gontha

De KNVB maakte vorige week bekend rekening te houden met volle stadions bij de start van de eredivisie, ondanks de nieuwe geldende coronamaatregelen. Door de aangekondigde maatregelen worden stadions de komende tijd voor twee derde met publiek gevuld. Dat geldt sowieso voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en PSV. Die wedstrijd wordt 7 augustus gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. 

Ajax oefent morgen tegen RSC Anderlecht, de nummer vier van België van afgelopen seizoen. De aftrap in het stadion van de Belgen is 19.30 uur. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]