Ga naar Content

Ajax-aanvoerder Dusan Tadic verlengt contract tot 2027

Supporters van Ajax hoeven zich geen zorgen meer te maken over een mogelijk vertrek van Dusan Tadic. De Serviër heeft zijn contract in Amsterdam met een jaar verlengd. Hij ligt nu tot de zomer van 2024 vast als speler en tot medio 2027 als (jeugd)trianer.

Op het trainingskamp in De Lutte liet Tadic al weten bij Ajax te blijven - Foto: Pro Shots / Pim Ras

Tadic stond nadrukkelijk in de belangstelling van AC Milan, maar directeur voetbalzaken Marc Overmars liet al snel weten dat de aanvoerder niet te koop is.

"Dit is mijn droomclub, een van de mooiste ter wereld, waar ik met heel veel plezier speel", zei de aanvaller zelf tegen De Telegraaf. "Ik hoop dat de jonge spelers in de selectie ook beseffen hoe groot en mooi Ajax is. Het is niet voor niets dat ik hier al van jongs af aan van droom." In 149 officiële wedstrijden voor Ajax scoorde Tadic 76 keer en gaf hij 70 assists.

Ajax hoopt snel Steven Berghuis van Feyenoord te kunnen presenteren. De transfer is al rond, maar nog niet officieel beklonken. De verwachting is dat hij dit weekend tekent in Amsterdam.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]