Start van hoofdcontent

Gooi

NL
V

Weer onrustig op Laarder kermis, agenten met honden sturen jongeren weg

12 juli 2021, 10.00 uur · Aangepast 12 juli 2021, 12.10 uur · Door Sjoerd Stoop

Groepen jongeren hebben gisteravond voor overlast gezorgd op en rond het kermisterrein van Laren. De politie heeft daarbij ingegrepen: meerderde agenten met honden hebben de groep jongeren weggestuurd. 

Inter Visual Studio

De jongeren zorgden voor onrust en enkele opstootjes na afloop van de kermis, rond 22.30 uur. Volgens de politie was er sprake van een grimmige sfeer. Meerdere agenten hebben de jongeren met behulp van politiehonden gesommeerd om naar huis te gaan.

Het kermisterrein kon daarbij worden leeggeruimd. De jongeren werden door de agenten opgedreven naar de Brink. De overlast was daarmee al snel achter de rug, de meeste jongeren gingen naar huis. 

Avonden met overlast

Het was gisteravond niet voor het eerst dat de Laarder kermis eindigde met overlast door jongeren. Al een paar dagen was het na sluitingstijd van de kermis onrust op straat. 

Het ingrijpen van de politie gisteravond is volgens een woordvoerder van de politie verder rustig verlopen. De jongeren zouden de instructies van de politie goed hebben opgevolgd. Voor zover bekend zijn er geen jongeren aangehouden. 

Inter Visual Studio

Meer nieuws uit 't Gooi?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit 't Gooi. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Gooi

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected] 

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]