Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

Coronabesmetting bij Jong Ajax: oefenwedstrijd tegen Telstar afgelast

7 juli 2021, 16.38 uur · Aangepast 7 juli 2021, 17.10 uur · Door Redactie

De oefenwedstrijd tussen Telstar en Jong Ajax zal niet doorgaan. De reden is een coronageval bij Jong Ajax. De wedstrijd stond voor aanstaande zaterdag op het programma.

Pro Shots/Sjoerd Tullenaar

Ajax wil niet bevestigen dat het om een coronabesmetting aan Amsterdamse kant gaat. Daarnaast heeft de ploeg van trainer John Heitinga vijf à zes blessuregevallen en zijn een aantal spelers van Jong Ajax mee met het eerste op trainingskamp.

Telstar

Voor Telstar betekent dit de tweede afgelaste oefenwedstrijd deze week. Gisteren werd op het laatste moment het duel met Hollandia aan banden gelegd vanwege een coronabesmetting bij de Witte Leeuwen. Telstar heeft bevestigd dat één speler besmet is, maar kan niet zeggen om wie het gaat.

Telstar is op zoek naar een nieuwe tegenstander, maar heeft nog geen club hiervoor gevonden. Trainer Andries Jonker vindt het belangrijk dat zijn spelers wedstrijdritme opdoen.

Het duel tegen Hollandia zou het tweede oefenduel zijn van Telstar in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Afgelopen zaterdag scoorde de ploeg van Andries Jonker veertien keer in een drieluik tegen VV IJmuiden en Stormvogels. 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]