Ga naar Content

Vanaf 19 juli volg je de Zomertoer met June live bij NH Nieuws

Na maanden van binnen zitten, kunnen we deze zomer weer extra genieten van het buitenleven. Daarom zal June Hoogcarspel vanaf 19 juli twee weken lang een ronde langs verschillende Noord-Hollandse campings maken: de Zomertoer!

Foto: NH Nieuws

Van Texel tot Ouderkerk aan de Amstel: vanaf 19 juli trekt June met haar radioprogramma June Tot Twaalf tien dagen lang dwars door de provincie met haar camper. "Ik kan niet wachten om luisteraars weer te zien en alle campinggasten te ontmoeten na deze lange lockdown. Ik voel me vereerd om een rondje te maken door de provincie."

'Voelt als een feestje' 

June heeft zelf de campings uitgezocht om zo overal luisteraars te zien en te ontmoeten. "Ik hou heel erg van Noord-Holland. Het voelt als een feestje, waarin ik twee weken lang te gekke dingen ga doen met heel leuke gasten." 

Elke dag zal June op een andere camping in Noord-Holland neerstrijken en zullen er meerdere gasten haar vergezellen om er een onvergetelijke Zomertoer van te maken. Zo zullen onder meer Karin Bloemen en hoogleraar Erik Scherder aanschuiven. June: "Ik ben er trots op dat deze mensen naar me toe komen. Het wordt een spektakel." 

June tot Twaalf is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur te beluisteren op NH Radio

Animatie van de Zomertoer - NH Nieuws

Deze zomer trekt June Hoogcarspel dwars door de provincie om 10 verschillende campings te bezoeken. Lees hier verder.