Ga naar Content

Drie gewonden bij ernstig ongeluk in Amsterdam Sloterdijk

Bij een verkeersongeval op de Basisweg in Amsterdam-Westpoort zijn gisteravond drie gewonden gevallen. Een man en een vrouw raakten zwaargewond. 

Het ongeval gebeurde rond 23.45 uur op de kruising van de Basisweg en de Radarweg. Op de kruising kwamen twee auto's met elkaar in botsing. Door de enorme klap belandde een van de auto's op de zijkant in de berm. De andere auto kwam tot stilstand tegen een verkeersmast.

Een inzittende werd uit de auto geslingerd en kwam zwaargewond terecht op het wegdek. De andere inzittende raakte eveneens zwaargewond en moest door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd. De twee inzittenden van het andere voertuig konden op eigen kracht uit de auto komen, een van hen raakte gewond.

De slachtoffers zijn overgebracht naar een ziekenhuis. De bestuurder van een van de auto's kwam met de schrik vrij, maar is ook voor controle overgebracht naar een ziekenhuis. Hij is volgens getuigen aangehouden op verdenking van het veroorzaken van een verkeersongeval met zwaar letsel.

De politie heeft urenlang sporenonderzoek verricht. Beide voertuigen zijn door de politie in beslag genomen.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

💬 Wil je niets missen uit Amsterdam?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]