Ga naar Content

AZ oefent in Alkmaar tegen Real Sociedad

AZ gaat op zaterdag 31 juli weer voor het eerst met publiek in het vernieuwde stadion spelen. In Alkmaar speelt de ploeg van trainer Pascal Jansen dan een oefenduel tegen Real Sociedad. De aftrap is om 17.00 uur.

Dani de Wit namens AZ in actie tegen Real Sociedad voor de Europa League - Foto: Pro Shots / Pressinphoto

Real Sociedad werd afgelopen seizoen vijfde in La Liga. AZ kwam de Baskische formatie vorige jaar nog tegen in de groepsfase van de Europa League. In San Sebastián werd het toen 1-0 voor Sociedad. De wedstrijd in Alkmaar eindigde in een gelijkspel.

Voorbereiding

Deze week begint voor AZ de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Donderdag staat de eerste veldtraining op het programma. Naast Sociedad werd eerder ook al duidelijk dat de Alkmaarders gaan oefenen tegen het Duitse RB Leipzig. De overige oefenduels van AZ worden binnenkort bekendgemaakt.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]