Ga naar Content

'Ajax klopt bij Feyenoord aan voor Steven Berghuis'

Feyenoord-aanvoerder Steven Berghuis naar Ajax? Ondenkbaar, een broodje aap, maar volgens De Telegraaf heeft de Amsterdamse club zich wel degelijk voor de 27-voudig international gemeld.

Foto: Pro Shots / Mischa Keemink

De even ongrijpbare als onberekenbare Berghuis heeft in Rotterdam een nog één jaar doorlopend contract met een afkoopclausule van vier miljoen euro. Vanwege zijn geniale acties is hij geliefd bij voetballiefhebbers. Aan de andere kant zijn de doldrieste acties waarbij de vleugelspits op het veld duidelijk over de schreef gaat anderen een doorn in het oog. 

Aartsrivaal

Een overgang naar de aartsrivaal lijkt daarom ook onmogelijk, maar de krant zegt zich op bronnen binnen de Rotterdamse club te baseren. Berghuis maakte gisteren zijn eerste minuten op een EK-eindronde met Oranje en gaf eerder aan pas na het toernooi te willen nadenken over zijn toekomst. Ook PSV, dat al eerder met hem flirtte, en VFL Wolfsburg zouden interesse hebben.   

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]