Ga naar Content

'Mister Telstar' Frank Korpershoek wordt assistent bij Koninklijke HFC

Frank Korpershoek heeft enkele weken na zijn afscheid bij Telstar een nieuwe club gevonden. 'Mister Telstar' wordt assistent trainer van Koninklijke HFC.

Afscheid van Frank Korpershoek - Foto: Orange Pictures / Hans van der Valk

"Blij en trots kunnen wij melden dat Frank Korpershoek komend seizoen de technische staf van ons eerste elftal komt versterken", meldt de tweededivisionist op de website.

De 36-jarige oud-voetballer wordt op Sportpark Spanjaardslaan de assistent van hoofdtrainer Gertjan Tamerus. Beiden kennen elkaar van Telstar, want de afgelopen seizoenen was Tamerus assistent-trainer van Andries Jonker. Onlangs maakte Tamerus bekend te stoppen als rechterhand bij de Velsenaren.

Korpershoek begon zijn carrière bij Koninklijke HFC. In 2004 vertrok hij naar DWV om vervolgens in 2006 neer te strijken bij Telstar. In Velsen-Zuid speelde Korpershoek 382 wedstrijden in het shirt van de Witte Leeuwen.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]