Haarlem

NL
V

Nachttreinen van en naar Amsterdam gaan weer rijden vanaf 9 juli

14 juni 2021, 14.49 uur · Aangepast 14 juni 2021, 15.00 uur · Door Redactie

De nachttreinen van en naar Amsterdam gaan per 9 juli weer rijden. Dat hebben NS en de gemeente Haarlem afgesproken. Bovendien rijden de treinen vanaf vandaag weer de volledige dienstregeling in de regio Haarlem.

Adobe Stock

De extra forensentreinen tussen Haarlem en Alkmaar zijn weer in het spoorboekje teruggebracht. Daarnaast rijden er per vandaag ook doordeweeks extra treinen tussen Haarlem en Zandvoort bij mooi strandweer.

Uitgaansleven

Met ingang van begin mei is de NS al bezig de dienstregeling weer geleidelijk terug te brengen op het oude niveau voor na de corona-periode. Als slotstuk komen de nachttreinen voor het uitgaansleven weer terug op 9 juli. Het reguliere nachtnet in de randstad is gedurende de Corona periode blijven rijden.

Treinwijzer

Het wordt weer drukker in het openbaar vervoer en dat zal voor sommige reizigers weer wennen zijn. Reizigers die vooraf meer inzicht willen in drukte in de trein, kunnen hun reis vooraf aanmelden via de Treinwijzer in de NS-app. Reizigers ontvangen dan ook een melding als hun reis te druk lijkt te worden en kunnen dan ook een trein eerder of later nemen.

Dit is een bericht van de gemeenschappelijke nieuwsredactie

Meer nieuws uit Haarlem e.o.?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlem en omgeving. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws.

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Haarlem.

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected]

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]