Ga naar Content

Feyenoord presenteert voormalig AZ-aanvoerder Guus Til

Ex-AZ'er Guus Til is vanmiddag gepresenteerd bij Feyenoord. De Rotterdammers huren de aanvallende middenvelder voor één seizoen van Spartak Moskou.

Guus Til op de training bij Spartak Moskou - Foto: Pro Shots / SIPA USA

"Met Guus Til voegen we het type middenvelder toe dat niet alleen bekend is met, maar ook heel goed geschikt is voor het type voetbal dat de nieuwe trainer Arne Slot voor ogen heeft. Een lopende middenvelder met scorend vermogen die op meerdere posities in de middelste linie uit de voeten kan", zegt technisch directeur Frank Arnesen.

Tekst loopt door onder de video

De in Amsterdam opgegroeide Til (23) speelde drie seizoenen in het eerste bij AZ en daarin scoorde hij 23 keer. In zijn laatste seizoen bij de Alkmaarders was hij de aanvoerder. Daarna vertrok de middenvelder naar Rusland. Vorig seizoen verhuurde Spartak Moskou hem al aan SC Freiburg in de Bundesliga.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]