Ga naar Content

Handballers Volendam nemen afscheid van clubman Diego Jacobs

Na zo'n twaalf jaar stopt de 31-jarige handballer Diego Jacobs bij Volendam. Zaterdag speelde de inwoner van Alkmaar zijn laatste wedstrijd tegen landskampioen Aalsmeer. "Handbal is een groot deel van mijn leven geweest. Dat doet wel wat met mij", sprak Jacobs na afloop.

Handballers Volendam nemen afscheid van clubman Diego Jacobs - NH Nieuws

Voor Volendam zit het seizoen er inmiddels op. Zaterdag verloor die ploeg van Mark Ortega met 23-20 van Aalsmeer. Na afloop werd er afscheid genomen van meerdere spelers waaronder dus van Diego Jacobs.

Generale repetitie

Voor Aalsmeer was de wedstrijd tegen de Volendammers een generale repetitie. Zaterdag begint de strijd om het landskampioenschap. In een best-of-three serie neemt de ploeg van Bert Bouwer het op tegen Lions. "Je merkt gewoon dat iedereen bezig is met de wedstrijd van zaterdag", sprak trainer Bouwer na afloop van de wedstrijd tegen Volendam.

Bert Bouwer na de winst op Volendam: "Ik merk dat wij bezig zijn met volgende week" - NH Nieuws

Zaterdag is de eerste wedstrijd in Sittard. Die begint om 16.30 uur. Zaterdag 12 juni is dan de return in Aalsmeer. Mocht er een derde wedstrijd nodig zijn dan staat die gepland op zaterdag 19 juni in Limburg.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]