Start van hoofdcontent

Noord-Holland

NL
V

NH Radio zendt wekelijks hoorspel uit

29 mei 2021, 12.00 uur · Aangepast 13 juli 2021, 12.24 uur · Door Redactie

NH Radio zendt morgen de eerste aflevering uit van het hoorspel 'Kroos'. De productie is gemaakt in samenwerking met het Zaans Toneelhuis Theatermijn en is acht weken lang te beluisteren in het programma De Agenda.

Hoorspel te horen op NH Radio - NH Nieuws

"Door corona liggen alle verenigingen plat. We waren daarom aan het nadenken over hoe we via Zoom toch theater konden maken. En toen kwam dit idee voorbij", vertelt Rick Nanne van Zaans Toneelhuis Theatermijn. "Eigenlijk is een hoorspel juist in deze tijd een fantastische vinding omdat het gaat om het geluid, niet om wat je ziet."

De thriller 'Kroos' gaat over de laatste werkdag van rechercheur Loes. Op de dag voordat ze met pensioen wil gaan, onderzoekt ze samen met haar partner Theo de dood van een jonge man op een boerderij in Noord-Holland. Als blijkt dat haar eigen dochter ook een rol speelt in het geheel, neemt het verhaal een dramatische wending. 

Iedere zondag

Het hoorspel wordt iedere zondag uitgezonden om 09.30 uur op NH Radio in het programma De Agenda. De losse hoofdstukken zijn op deze pagina terug te luisteren als podcast.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 06 30 09 30 03

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]