Noord-Holland

NL
V

Dit zijn de winnaars van Ondernemersverkiezing Noord-Holland

20 mei 2021, 19.43 uur · Aangepast 22 mei 2021, 14.54 uur · Door Redactie

De winnaars van de Ondernemersverkiezing Noord-Holland zijn vanavond bekend gemaakt. De ondernemingen mogen zich een jaar lang 'de beste Onderneming van Noord-Holland' noemen en hebben een geldbedrag gewonnen. Lees hieronder welke ondernemingen in de prijzen zijn gevallen. 

NH Nieuws

Soft- en hardwarebedrijf CLB Group uit De Rijp won in de categorie MKB groot. In de categorie MKB midden gaat Kubbinga BV/Volare Bicycles uit Volendam er met de eerste prijs vandoor. In de categorie MKB klein is die plek voor het Laurentius College Schiphol, dat stewardess- en hotelopleidingen verzorgt. Wijnkoperij Okhuysen in Haarlem kreeg de publieksprijs. 

Ook start-ups 

Voor de eerste keer maakten ook start-ups dit jaar kans om een prijs te pakken in Ondernemersverkiezing Noord-Holland (OVNH). In de categorie 'beloften' koos de jury vanavond Dobbi Wasserij en Stomerij. 

"Juist in de coronaperiode is deze categorie extra belangrijk", liet juryvoorzitter en gedeputeerde Ilse Zaal eerder weten. 

Geen publiek 

Bij de bekendmaking van de winnaars was geen publiek aanwezig. Via een livestream kregen de gelukkigen te horen dat ze in de prijzen waren gevallen. In totaal waren 33 ondernemingen genomineerd. 

De verkiezingen zijn in de video hieronder terug te kijken.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 06 30 09 30 03

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]