Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

NAC-fans verstoren met vuurwerk bij hotel nachtrust spelers FC Volendam

15 mei 2021, 11.10 uur · Aangepast 15 mei 2021, 11.41 uur · Door Edward Dekker

Supporters van NAC Breda hebben vannacht vuurwerk afgestoken bij het hotel van FC Volendam in de omgeving van Arnhem. De ploeg bereidt zich daar voor op de play-offwedstrijd van vanmiddag.

Adobe Stock

Volgens BN/De Stem duurde het lawaai de hele nacht. Een woordvoerder van FC Volendam spreekt dat tegen. Hij bevestigt dat er middenin de nacht op twee korte momenten vuurwerk is afgestoken. Enkele spelers zijn daarvan wakker geworden, maar het gros zou gewoon hebben doorgeslapen. Om de rust terug te laten keren heeft het hotel de politie gebeld. 

Tekst gaat verder onder de tweet 

Vanmiddag om 16.30 uur speelt FC Volendam in Breda tegen NAC. De winnaar van dat duel plaatst zich voor de halve finales van de play-offs voor promotie naar de eredivisie. Uiteraard kun je de wedstrijd volgen in een extra radio-uitzending van NH Sport die om 16.00 uur begint.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]