Ga naar Content

Getergde AZ-trainer Jansen wil zondag tegen Heracles Almelo wat goed maken

Het seizoen zit er bijna op voor AZ. Dit weekend is de laatste speelronde en op het trainingscomplex in Wijdewormer bereidt trainer Pascal Jansen zijn ploeg voor op die wedstrijd. Alleen staat er voor de Alkmaarders weinig meer op het spel. "Apart seizoen, we konden niet lief en leed delen met onze fans."

AZ-trainer Pascal Jansen over de laatste wedstrijd tegen Heracles - NH Nieuws

"Ik sta hier met een vervelend gevoel", vertelt Pascal Jansen vrijdagochtend voor de camera van NH Sport. "Vooral omdat we tegen Groningen niet in goede doen verkeerden." Donderdagavond kwam AZ niet verder dan een 0-0 tegen FC Groningen en daardoor eindigt PSV dit seizoen als nummer twee van de competitie en niet de Alkmaarders.

"Ik wil benadrukken dat de wedstrijd van zondag wel ergens om gaat"

az-trainer pascal jansen

Thuis tegen Heracles Almelo

Zondag komt Heracles Almelo naar Alkmaar. Slechts de eer staat voor AZ op het spel, al verwacht Jansen een professionele instelling bij zijn ploeg. "Ik wil benadrukken dat de wedstrijd van zondag wel ergens om gaat. En dat we zorgen dat we weer beter voor de dag komen dan tegen Groningen."

AZ - Heracles Almelo begint zondag om 14.30 uur. Na afloop verschijnen de interviews met spelers en trainer op onze kanalen.

Bekijk de video voor het hele gesprek met Pascal Jansen.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]