Ga naar Content

Frank Korpershoek neemt afscheid: "Bijzonder emotionele dag"

Telstar verloor woensdagavond de laatste wedstrijd van het seizoen met 1-2 van Jong Ajax. De uitslag was vooral bijzaak, want alle aandacht ging uit naar de afzwaaiende 'Mister Telstar' Frank Korpershoek. Hij stopt na vijftien seizoenen met voetballen. 

Frank Korpershoek neemt afscheid: "Het was een bijzondere dag" - NH Sport / Frank van der Meijden

"Het was een bijzonder emotionele dag. Het begon met een radio-interview en ik verwacht dat het nog wel even doorgaat vanavond. Ik weet niet wat er allemaal nog gaat gebeuren", zei Korpershoek na afloop voor de camera van NH Sport. 

Voor geen goud willen missen

Korpershoek speelde tegen Jong Ajax maar een half uur. "Ik heb al een paar weken enorm veel last van mijn enkel. Het ziet er niet goed uit. Ik ben blij dat ik nog een half uur heb kunnen spelen. Ik had het voor geen goud willen missen vanavond", aldus Korpershoek. 

Tekst gaat verder onder de video

Andries Jonker: "Je wil er alles aan doen om Frank een goede wedstrijd te bezorgen" - NH Nieuws

Machteloos

Ook Telstar-trainer Andries Jonker stond na afloop stil bij het afscheid van Korpershoek. "Voorafgaand aan de wedstrijd zijn er een aantal dingen georganiseerd. Als staf en als team wil je er alles aan doen om Frank een goede laatste wedstrijd te bezorgen. Helaas moest hij er af met een enkelblessure. Dat geeft helaas een machteloos gevoel."

Bekijk hierboven de interviews met Frank Korpershoek en Andries Jonker

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]