Start van hoofdcontent

Noord-Holland

NL
V

Zo kom je van je coronakilo's af

10 mei 2021, 19.00 uur · Door Redactie

Een kwart van de Nederlanders is gemiddeld 5 kilo aangekomen tijdens de coronacrisis. Dat blijkt uit een onderzoek van Ipsos. Daarnaast zijn veel mensen het afgelopen jaar minder gaan sporten.

Presentator Sjoerd Hilarius wil dat 65-plussers uit de provincie gezond en fit blijven. In de tweede aflevering van de tv-serie ‘Noord-Holland Beweegt’ brengt hij inwoners uit Hilversum daarom in beweging. Sjoerd doet zelfs oefeningen met een bezem. Raakt hij daarmee zijn coronakilo’s kwijt?

Fietsen

Fietsen is ook bewegen en dat willen we zolang mogelijk blijven doen. In Noord-Holland Beweegt geven ervaren fietsers advies om veilig de weg op te gaan. De fietstip van deze week komt van meneer en Bert Dorlandt uit Kortenhoef. Hij legt uit hoe je veilig een bocht kunt nemen.

Gezond leven

De maand mei staat bij NH Nieuws in het teken van gezond leven. Een zo gezond mogelijk leven leiden lijkt een vanzelfsprekend advies, maar toch is het in onze huidige maatschappij soms best lastig. Hoe gaat de Noord-Hollander daarmee om? Bekijk hier al onze verhalen omtrent gezondheid en de afleveringen van het programma Noord-Holland Beweegt.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 06 30 09 30 03

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]