Sport

NL
V

Telstar hoopt nog op linkerrijtje

6 mei 2021, 14.11 uur · Aangepast 6 mei 2021, 14.27 uur · Door Thomas Brood

Nog twee duels en dan zit de competitie er voor Telstar op. "Wij willen in het linkerrijtje eindigen. Dan zou dat kunnen als wij nog twee keer winnen", is trainer Andries Jonker duidelijk.

Telstar-trainer Andries Jonker over de twee resterende duels - NH Nieuws

Morgen speelt Telstar uit tegen FC Den Bosch en het laatste duel is woensdag tegen Jong Ajax. "Van die ploegen hebben wij gewonnen. Waarom zou dat nu niet kunnen? Wij moeten er wel vol voor gaan", laat Jonker weten. 

Ziekenboeg

Het lijkt erop dat Redouan El Yaakoubi weer terug is na een coronabesmetting. "Dat ziet er goed uit. De ene speler is echt heel erg ziek en dan ander heeft vrij weinig last. Ik heb goede hoop dat hij mee kan doen", laat Jonker weten. 

Quote

"De ene speler is echt heel erg ziek en dan ander heeft vrij weinig last"

telstar-trainer andries jonjer

Vincent Regeling trainde apart van de groep. Yaël Liesdek, Siebe Vandermeulen en Cas Dijkstra deden niet mee met de training, maar kunnen misschien tegen FC Den Bosch spelen. Dat beslist de trainer op het laatste moment. Wel liet hij weten dat Trevor Doornbusch morgen gaat keepen. 

 

5-3-2 of 4-4-2 ?

Vorige week speelde Telstar tegen Jong PSV in een 4-4-2 systeem. Het zou zomaar kunnen dat Andries Jonker weer voor deze formatie kiest. "Dat hangt af van wie er beschikbaar is. Vorige week hadden wij echt geen spelers voor 5-3-2. Nu weer wel dus het is even afwachten nog", besluit Jonker.

Het duel tussen FC Den Bosch en Telstar is vrijdag live te horen horen bij NH Sport.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur naar de uitzending op NH Radio

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]