Ga naar Content

Kevin van Kippersluis strijkt neer bij topamateurs van Quick Boys

Kevin van Kippersluis komt weer in Nederland voetballen. De Hilversummer heeft besloten een streep onder zijn profloopbaan te zetten en kiest voor de topamateurs van Quick Boys. 

Kevin van Kippersluis in dienst van GA Eagles - Foto: Pro Shots/Erik Pasman

De Katwijkers maakten de komst van de 27-jarige aanvaller maandagavond bekend. Van Kippersluis stond sinds de wintestop onder contract bij het Cypriotische Enosis Neon THOI Lakatamia. De oud-speler van FC Volendam begon het seizoen '20/'21 in het shirt van Go head Eagles.

"Het is na acht jaar in het betaalde voetbal mooi geweest", zegt Van Kippersluis op de website van Quick Boys. "De keuze was om hier nog een jaar of vijf fulltime mee door te gaan of een stapje terug te doen en alvast na te denken over mijn maatschappelijke carrière. Ik heb voor het laatste gekozen en kijk er enorm naar uit om bij Quick Boys te gaan voetballen."

Quick Boys maakte eerder de komst van oud-HFC-speler Mike van den Ban en voormalig AFC-er Kay Tejan bekend.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]