Alkmaar

NL
V

Politie weet wie in het rond stekende man is, maar heeft hem nog niet te pakken

4 mei 2021, 08.00 uur · Aangepast 14.32 uur · Door Maaike Polder

De politie weet wie de man is die twee weken geleden aan de Paternosterstraat in Alkmaar wild in het rond zwaaide met een mes en mensen dreigde neer te steken. Hij is alleen nog niet aangehouden. Het onderzoek loopt nog steeds. 

In deze straat gebeurde het - Maaike Polder / NH Nieuws

Dat laat een woordvoerder van de politie aan NH Nieuws weten. Op maandagavond 19 april kregen zij een belletje dat er mensen ruzie maakten in de buurt van de Paardenmarkt.

Toen ze aankwamen was de boel al gesust en wilde niemand vertellen wat er precies was gebeurd. "Alleen dat de ruzie zou zijn gegaan om wie het laatste biertje kreeg", aldus de politie.

De beelden hieronder zijn waarschijnlijk van de ruzie. Er is te zien dat een man met iets dat lijkt op een mes wild in het rond steekt. 

De beelden worden meegenomen in het politieonderzoek - NH Nieuws

In eerste instantie hield de politie dus niemand aan en besloot geen onderzoek te doen, totdat zij van NH Nieuws bovenstaande videobeelden toegestuurd kreeg. "De identiteiten van de betrokkenen zijn bekend, maar er is nog niet iemand aangehouden", aldus de woordvoerder.

Op de vraag of het gaat om iemand zonder vaste woon- of verblijfplaats moest de woordvoerder het antwoord schuldig blijven. 

💬 Wil je niets missen uit Alkmaar en omgeving?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]