Ga naar Content

Hoofddorp Pioniers - Amsterdam Pirates of Boston Red Sox - New York Yankees?

Jair Bogaerts is een opvallende verschijning in de selectie van Hoofddorp Pioniers. Dankzij coach Mervin Gario speelt de honkballer bij de Hoofddorpers. Zij kennen elkaar al van kinds af aan toen ze in Aruba woonden.

Opvallende verschijning bij Hoofddorp Pioniers - NH Nieuws

"In Aruba kwamen ze altijd naar mij kijken. En dan zeiden ze dat ze net zoals mij wilden worden. Ik heb ze gezegd dat ze beter dan ik moeten worden", vertelt een geëmotioneerde Gario over Jair en Xander Bogaerts.

"Ik heb ze gezegd dat ze beter dan ik moeten worden"

hoofddorp pioniers-coach mervin gario

Best betaalde Nederlandse sporter

Jair Bogaerts is de tweelingbroer van Xander Bogaerts, die in de Verenigde Staten bij de Boston Red Sox speelt. De honkballer is de best betaalde Nederlandse sporter met een geschat vermogen van 156 miljoen euro. "Ik ben een trotse broer. Wij hebben elke dag contact. Hij gaat de wedstrijd van vandaag ook bekijken, want ik heb hem de link gestuurd", vertelt Jair Bogaerts.

Pioniers verloor vandaag de eerste wedstrijd van het seizoen met 6-4 van landskampioen Amsterdam Pirates.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]