Ga naar Content

Hovocubo neemt per direct afscheid van Younes Daari na vertrouwensbreuk

Younes Daari is door zaalvoetbalvereniging Hovocubo op non-actief gesteld. Hij heeft afspraken geschonden, waardoor er een vertrouwensbreuk is ontstaan.

Darri met Hovocubo in actie tegen Inter FS - Foto: Helenboto

"Er is een afspraak voor meerdere seizoenen gemaakt, maar desondanks is Daari toch in gesprek gegaan met andere partij(en)", laat Hovobuo weten in een verklaring.

"Dit alles om aan te geven dat het team- en clubbelang boven persoonlijk belang gaat"

verklaring hovocubo

"Hierdoor is een vertrouwensbreuk ontstaan, wat ervoor heeft gezorgd dat er per direct afscheid wordt genomen, ongeacht of er nog play-offs worden gespeeld voor het Champions League-ticket van komend seizoen. Dit alles om aan te geven dat dergelijk gedrag niet geaccepteerd wordt en het team- en clubbelang boven persoonlijk belang gaat."

Ilias Bouzit en Yoshua St Juste zijn de twee versterkingen voor komend seizoen. Bouzit komt over van FC Marlène en St Juste speelde een seizoen bij Leekster Eagles. Mats Velseboer, Appie Attahiri, Lahcen Bouyouzan, Hicham Aklalouch en Dave Stet blijven bij Hovocubo.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]