Sport

NL
V

LIVE NH Sport met MVV Maastricht - FC Volendam en Telstar - Jong PSV

30 april 2021, 10.47 uur · Aangepast 30 april 2021, 15.00 uur · Door Edward Dekker

Speelronde 36 staat vanavond op de kalender in de eerste divisie. Voor de seizoenkaarthouders van Telstar is er goed nieuws: zij mogen, mits negatief getest op het coronavirus, naar de wedstrijd tegen Jong PSV. Fans van FC Volendam zijn aangewezen op de radio-uitzending van NH Sport. Het Nieuwe Oranje speelt in De Geusselt tegen MVV Maastricht.

MVV-stadion - Pro Shots/George Deswijzen

Trainer Wim Jonk kent flinke personele problemen voor het duel tegen de nummer twaalf van de ranglijst. Op de afsluitende training gisteren bleken veel spelers afwezig. 

Tekst gaat verder onder het artikel

Hoewel FC Volendam officieel nog niet zeker is van deelname aan de play-offs, hebben de Volendammers weinig meer te vrezen. De laatste duels kunnen gebruikt worden om een zo goed mogelijke uitgangspositie te creëren voor het toetje van het seizoen. De aftrap van MVV Maastricht - FC Volendam, mét publiek, is om 20.00 uur. Edward Dekker is de verslaggever.

Telstar - Jong PSV

Waar Wim Jonk veel spelers mist, geldt dat voor zijn collega bij Telstar nog iets meer. Andries Jonker heeft bijna een heel elftal aan namen moeten doorstrepen voor de thuiswedstrijd tegen Jong PSV. Overigens kampen de Eindhovense beloften met een corona-uitbraak, dus ook daar is het puzzelen geblazen. Om die reden ging Jong PSV - TOP Oss de vorige speelronde niet door.  

Tekst gaat verder onder de artikelen

En al staat er voor Telstar sportief niets meer op het spel, Jonker merkt op de training niets van een nachtkaars-scenario. Telstar - Jong PSV is het duel tusssen de nummers dertien en veertien van de eerste divisie. Bij een overwinning kunnen de Witte Leeuwen enkele plaatsen klimmen op de ranglijst. Frank van der Meijden doet verslag vanuit Velsen-Zuid.

NH Sport is er vanavond van 19.00 tot 22.00 uur. Presentatie: Rob Mooij en Stef Swagers.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur naar de uitzending op NH Radio

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]