Ga naar Content

Khalid Boulahrouz even stagiair bij AZ

Sinds een tijdje loopt er een bijzondere stagiair rond bij AZ. Niemand minder dan Khalid Boulahrouz staat met enige regelmaat op het veld, en dat is uiteraard niet zonder reden.

Khalid Bouhlarouz even stagaire bij AZ - NH Nieuws

"Ik loop mee met verschillende elftallen om te kijken of ik het trainersvak leuk vind", legt Boulahrouz uit. "Dat is me tot nu toe heel goed bevallen. Ik moet ook wel zeggen dat ik hier enorm goed ben opgevangen dus dat heeft ook wel echt geholpen."

Boulahrouz heeft het dus goed naar zijn zin bij de Alkmaarse club. "Ik merk het aan het plezier wat ik heb als ik op het veld sta en met die jongens bezig ben. De tijd gaat heel snel als ik op het veld sta dat zijn voor mij wel de belangrijke factoren waardoor ik denk dat ik het naar mijn zin heb."

"In september begint de cursus bij de KNVB. Ik heb dus nog wat ruimte om de tijd tot aan september te vullen"

khalid boulahrouz

De stage bij AZ maakt onderdeel uit van een traject waar de oud-verdediger aan gaat beginnen. "In september begint de cursus bij de KNVB. Ik heb dus nog wat ruimte om de tijd tot aan september te vullen. Daar wil ik graag gebruik van maken om uit te zoeken of ik het überhaupt leuk vind om op het veld te staan met die jongens. "

Raar is het niet dat Boulahrouz bij AZ is uitgekomen. "Ik heb zelf een verleden bij AZ. Ik heb hier in de jeugd gespeeld en in het tweede elftal. Nadat ik gestopt ben als voetballer ben ik hier regelmatig komen kijken, puur vanuit mijn plezier. Ik heb een heel positief gevoel overgehouden aan hoe men hier te werk gaat."

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]