Ga naar Content

Corona-uitbraken bij Telstar en Jong PSV: "De lamme tegen de blinde"

Zowel Telstar als Jong PSV kampen met een corona-uitbraak. "Een soort van lamme tegen de blinde", zegt Telstar-trainer Andries Jonker. "Wij moeten puzzelen. Wij hebben weer een probleem. Er ontbreken zo'n 10 spelers. Een aantal zijn ziek."

Andries Jonker: "De lamme tegen de blinde" - NH Nieuws

Wie er allemaal corona hebben, wilde de trainer niet zeggen. Siebe Vandermeulen en Cas Dijkstra deden vandaag niet mee bij de afsluitende training. Zij keken vanaf de zijlijn toe. Yaël Liesdek trainde apart van de groep.

Afwezig waren Vincent Regeling, Jasper Schendelaar, Redouan El Yaakoubi, Anthony Berenstein, Sven van Doorm, Hossein Zamani en Richelor Sprangers. 

Basisdebuut Eindhoven?

Trainer Andries Jonker overweegt om een ander systeem dan het het gebruikelijke 5-3-2 te gaan spelen tegen Jong PSV. Verder lonkt een basisdebuut voor Robin Eindhoven. "Zo ziet het er wel naar uit. Het is altijd leuk om te mogen starten en zeker als het je eerste keer is in het betaalde voetbal", aldus Eindhoven.

Basisdebuut Robin Eindhoven lonkt - NH Nieuws

De wedstrijd tussen Telstar en Jong PSV begint vrijdag om 20.00 uur en is live te horen bij NH Sport.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]