Ga naar Content

Gerelateerde videos

Barry van Galen en Piet Keur slopen Ajax-taart

Ajax is zo goed als kampioen. Wij verrasten de oud-voetballers Barry van Galen en Piet Keur met een leuke Ajax-taart. "Het is de eerste keer dat ik geniet van iets van Ajax", vertelt Keur met een knipoog.

Foto:

De voetballers zagen dat Ajax in de tweede helft AZ compleet overklaste."Ik dacht trainer doe eens wat (Pascal Jansen red.) Je kon wachten tot het 1-0 werd. Als je door Ajax wordt vastgezet dan ga je toch niet meevoetballen?", vroeg Keur zich af.

"Ik dacht trainer doe eens wat"

oud-voetballer piet keur

Calvin Stengs

Barry van Galen was niet te spreken over Calvin Stengs. "Tagliafico is de meest onbesuisde speler van de eredivisie. Dan moet de opdracht zijn, speel Stengs in. Hij moet dan Tagliafico opzoeken en dan heeft hij binnen tien minuten geel. Stengs heeft hem niet één keer opgezocht", verbaast Van Galen zich.

Owen Wijndal

"Het draait meer om Owen Wijndal dat hij opkomt dan om Jesper Karlsson. Dat is strategie dat Wijndal de achterlijn haalt en voorgeeft dat is soms best goed, maar je kan het ook variëren. Karlsson heeft een geweldig schot. Hij heeft geen één keer op goal geschoten", aldus Van Galen.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]