Ga naar Content

Telstar-trainer Jonker vindt dat zijn ploeg minimaal een punt verdiende

Telstar ging zondagmiddag met 2-0 ten onder op bezoek bij FC Volendam en daarmee was de Vissersderby een prooi voor de thuisploeg. Volgens Telstar-trainer Andries Jonker had zijn ploeg minstens een punt mee moeten terugnemen naar Velsen-zuid. 

Telstar-trainer Andries Jonker: "We hadden een punt verdiend" - NH Sport / Frank van der Meijden

"Uiterst teleurgesteld. Natuurlijk ontbraken er ook weer meerdere belangrijke spelers, maar ik vond ons minimaal gelijkwaardig aan FC Volendam. In de tweede helft zelfs een stukje beter, maar het levert opnieuw niets op", zegt Jonker na afloop voor de camera van NH Sport. "In de eerste helft was Volendam beter, maar in de tweede helft kregen we een aantal riante kansen op de gelijkmaker. Die hebben we laten liggen. Qua spelbeeld was een gelijkspel verdiend geweest.

Tekst gaat verder onder de video

Overtoom: "We hadden onszelf de tweede helft moeten belonen" - NH Nieuws

Weerzien met oude club

Voor Telstar-middenvelder Tom Overtoom was het een weerzien met zijn oude werkgever. "Het is altijd leuk om terug te keren bij je oude club. Ik heb hier twee mooie jaren gehad", aldus de 30-jarige Overtoom. "Maar deze nederlaag is niet leuk. De eerste helft hadden we het erg lastig. Tweede helft waren we de bovenliggende partij. Je moet jezelf belonen en dat lieten we na."

De volgende wedstrijd van Telstar is aanstaande vrijdag 30 april. In Velsen-Zuid is Jong PSV dan de tegenstander. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]