Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

Pitcher Lars Huijer zet zinnen met HCAW op Holland Series

24 april 2021, 16.00 uur · Aangepast 26 april 2021, 17.30 uur · Door Thomas Brood

Lars Huijer is vastberaden om met HCAW de Holland Series te bereiken. "Het doel is de Holland Series halen", aldus de vastberaden pitcher. De laatste keer dat de Bussumers de Holland Series wonnen was in 1998. 

De pikante overstap van Lars Huijer naar HCAW - NH Nieuws

Huijer maakte afgelopen zomer de pikante overstap van Hoofddorp Pioniers naar HCAW. "Ik woon nog in Hoofddorp en gun de club al het moois. Voor mijn carrièrre is het beter om naar HCAW te gaan", vertelt Huijer. De pitcher vindt dat Pioniers te weing ambities heeft om voor de Holland Series te gaan. 

Quote

"Voor mijn carrièrre is het beter om naar HCAW te gaan"

HCAW pitcher LArs Huijer

Neptunus en Pirates

Lars Huijer wil dus om het kampioenschap van Nederland spelen. De afgelopen jaren domineerden Neptunus en Amsterdam Pirates het Nederlandse honkbal. Een overstap naar één van die clubs was dan ook logischer geweest. "Ik ben ook benaderd door ze. Voor mij was het belangrijk om met Max en Victor Draijer mee te gaan. Wij hebben nu een mooi team. Het zal een mooie strijd worden om wie de Holland Series gaat spelen."

Aanstaande donderdag gaat de honkbalcompetitie weer van start. HCAW begint met een drieluik tegen Twins Oosterhout.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]