Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

Honkbal: wissel hoofdcoach bij HCAW voordat competitie is begonnen

22 april 2021, 21.55 uur · Aangepast 17 augustus 2021, 16.58 uur · Door Thomas Brood

Nog voordat de honkbalcompetitie is begonnen, heeft HCAW uit Bussum vanwege een vertrouwensbreuk afscheid genomen van coach Austis Gibbs. Assistent Roy Berrevoets is nu de hoofdcoach.

Het stadion van HCAW in Bussum - NH Sport / Thomas Brood

Het vertrek van Gibbs is opmerkelijk, want hij werd in november pas aangesteld. HCAW speelde dus nog geen competitiewedstrijd. Voor Berrevoets is het de derde keer dat hij hoofdcoach is van de Bussumers. Het erelid van HCAW wilde weinig kwijt over het vertrek van Gibbs. "Er waren twijfels over of deze man ons richting de top-twee ging brengen", aldus Berrevoets.

Tekst gaat verder onder de video

Quote

"Er waren twijfels over of deze man ons richting de top-twee ging brengen"

HCAW-coach roy berrevoets

Roy Berrevoets per direct coach HCAW - NH Nieuws

Lars Huijer

Pitcher Lars Huijer wilde ook niet veel zeggen over de coach-wissel. "Het is een beslissing die het bestuur gemaakt heeft. Mijn mening is niet relevant. Hij had hele mooie plannen, maar dat moet niet alleen maar op papier staan."

Pitcher Lars Huijer wil niet veel kwijt over de coach-wissel bij HCAW - NH Nieuws

Zaterdag verschijnt er bij NH Sport een reportage over Lars Huijer. De pitcher maakte de overstap van Pioniers naar HCAW.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]