Ga naar Content

Koopmeiners en Velthuis klaar voor rentree bij Jong AZ

Zowel Peer Koopmeiners als Tijs Velthuis zijn normaal gesproken verzekerd van een basisplaats bij Jong AZ, maar de afgelopen wedstrijden konden ze vanwege een blessure niet in actie komen. Gelukkig zijn ze dicht bij hun rentree.

Koopmeiners en Velthuis klaar voor rentree bij Jong AZ - NH Nieuws

"Ik heb er een tijdje uit gelegen met een blessure, dat was even minder. We zijn nu weer lekker op het veld bezig dus het gaat beter.", zegt Koopmeiners. "Ik train ook weer met de groep mee, maar ik ben er ook een tijdje uit geweest. Het gaat steeds beter en ik hoop dat ik deze lijn door kan zetten", vult Velthuis aan.

Beide spelers hopen vrijdag voorafgaand aan de wedstrijd tegen Cambuur weer op het opstellingsformulier te staan. Dat is een bijzondere wedstrijd, want Cambuur kan officieus kampioen worden. "Het zou leuk zijn als we daar een stunt tegen kunnen uithalen. Dat zou een mooi compliment zijn voor ons."

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]