Ga naar Content

'Mysterieuze' blessure maakt meespelen Antonucci bij FC Volendam - Telstar onzeker

Het is onzeker of Franco Antonucci zondag inzetbaar is voor FC Volendam in de derby tegen Telstar. De middenvelder ontbrak donderdag op de training. Trainer Wim Jonk kan sowieso geen beroep doen op Micky van de Ven, terwijl het meespelen van Samir Ben Sallam zeer twijfelachtig is. 

Franco Antonucci - Foto: Pro Shots/Vincent de Vries

Jonk: "Ik weet dat er thuis iets gebeurd is en dat-ie vandaag niet kon trainen. Het fijne weet ik er niet van, maar wel dat hij er behoorlijk last van had." Of dat betekent dat de huurling van Feyenoord zondag ontbreekt, durfde Jonk niet te zeggen.

Tekst gaat verder onder de video

"Ik weet dat er thuis iets gebeurd is en dat hij er behoorlijk last van had"

FC Volendam-trainer Wim Jonk

Trainer Wim Jonk over de mysterieuze blessure van Franco Antonucci - NH Sport/Edward Dekker

Ook middenvelder Ben Sallam ontbrak. "Hij heeft last van een onwillige lies. Dat ziet er minder rooskleurig uit richting zondag." Ook bij de keepers zijn er nog altijd problemen. Joey Roggeveen is geblesseerd en Barry Lauwers is sinds vorige week ziek. Daardoor was tegen Jong FC Utrecht alleen Dion Vlak inzetbaar als eventuele vervanger van Nordin Bakker.

Kijk hieronder de volledige voorbeschouwing op FC Volendam - Telstar

In Volendam is geen derbysfeer - NH Sport/Edward

FC Volendam - Telstar begint zondagmiddag om 14.30 uur. Flitsen van de vissersderby hoor je in een extra radio-uitzending van NH Sport. Frank van der Meijden is de commentator.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]